כאב חניכיים ואוזניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

28/12/2005 | 11:54 | מאת: נירית

שלום פרופ' מכטיי רציתי לדעת מדוע כאשר יש לי כאב אוזניים יש לי גם כאבים בחניכיים (באותו צד) או להיפך. (לא יודעת מה מתחיל קודם). מה הקשר בין שניהם??? נ.ב. אין לי דלקת באוזניים. לתשובתך אודה.

29/12/2005 | 22:16 | מאת:

נירית שלום לא ידוע על קשר בין כאבי אוזניים לכאבי חניכיים או להיפך. יתכן וכאשר יש לך כאבי אוזניים כל הצד כואב. ממליץ לך לבדוק אצל רופא א.א.ג.

05/02/2006 | 15:08 | מאת: רינת

שלום רב, מזה כשבועיים יש לי כאב בבשר באזור של סוף השיניים למעלה ולמטה בצד ימין. כאשר אני נוגעת באזור אני מרגישה מעין כאב של חתך בבשר. המיקום של הכאב גם השתנה. לפני כשבועיים הוא היה בחינכיים, מתחת לשן השלישית בצד התחתחון הימני. ראו אותי עד כה, שני רופאי שיניים. לאחר בדיקות וצילומי נשך, אמרו שהכל נראה תקין. נכון לעכשיו, הכאבים מתגברים. מזה שתי לילות אני מתעוררת מכאבים. אני מרגישה את הכאבים גם בדיבור(כמובן שגם באכילה) ובעיקר בלילות ובבוקר. האבחנה שקיבלתי היא ייתכן לדלקת בשריר ומרשם לאוטופן 1200 מ"ג ליום. אם ייתכן וכך, אז מדוע בכלל נוצרת דלקת בשריר? ואיך ניתן לפתור את הבעייה ולמנוע את התופעה בעתיד? האם יש איבחון אחר לסוג כזה של כאב ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות? בתודה מראש על תשומת לבכם ותשובתכם!