חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/12/2005 | 15:21 | מאת: Dany

שלום לפני חודשיים ביצעתי עקירת שן אשר לוותה בניתוח הכלל תפרים. לצורך מילוי השן החסרה הוחלט לבצע גשר בעל שלש שיניים אשר אמור להשען של שתי השיניים הסמוכות. החלמת החניכיים היתה טובה מאוד מלבד מרווח אחד אשר לא החלים כיאות ומלווה בכאבים ודימום בעת צחצוח שיניים(צחצוח עדין) הומלץ לבצע עיסויים עדינים של מברשת ו-corsodil אך ללא הועיל. המצב הנוכחי אינו מאפשר הדבקה סופית של הגשר ושאלתי היא :מה הטיפול הנאות בכדי שהחניכיים יחלימו לחלוטין ( הגשר באיכות טובה כמו כן המרווחים). שפת הגוף של הרופא משדרת חסר אונים.

12/12/2005 | 23:20 | מאת:

דני שלום ממליץ לך לקבל דעה שניה וללכת למומחה לחניכיים. רשימת המומחים לחניכיים נמצאת באתר של האיגוד הישראלי לפריודונטיה או בהסתדרות לרפואת שיניים. כמו כן ניתן לבדוק ולטפל גם ביחידה שלנו במרפאות חוץ בבית-חולים רמב"ם בחיפה.

14/12/2005 | 12:59 | מאת: משה

שלום דני, שמח להמצליץ לך על משחת שיניים טבעית לטיפול מעמיק בדימומים ודלקות! צור קשר, משה בן דוד, 052-3728002 [email protected]

21/05/2007 | 23:07 | מאת: דרור

מה מחיר המשחה ?