שאלה לפרופסור -טיפול שיניים בעייתי

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

01/12/2005 | 13:38 | מאת: שירי

בתי עוברת טיפולי שיניים ללא הצלחה ועם חרדה גדולה עד כדי התעלפות, זריקות ההרדמה אינן מרדימות את הפה אך גורמות לה לתחושת חנק סחרחורת ועיוות בקול. מדובר בבחורה צעירה הסובלת מדופק מהיר ולחץ דם נמוך שאינה מטופלת בענין עדיין .אנחנו שוקלות המשך טיפול במרפאת פה ולסת כי לא מוצאים כל מוצא לבעית זריקת ההרדמה. בתהליך הטיפול החלפנו שני רופאים ועדיין הבעיה קיימת. ייתכן שנדרש טיפול בדרך אחרת אבקש התייחסותך לבעיה. תודה.

12/12/2005 | 23:05 | מאת:

שירי שלום יתכן והפתרון הוא טיפול שיניים בסדציה ("הרדמה כללית"), תנסי למצוא רופא שיניים שעובד עם מרדים.