אופצית שתלים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

15/11/2005 | 13:57 | מאת: דן

שלום לפרופסור אלי מכטיי אני סובל מנסיגת חניכיים כללית ,ולפחות שן אחת מתנדנדת וחוסר שניים בעיקר טוחנות וחשבתי לבצע מספר השתלות שניים , אין לי דלקות בחניכיים , האים ההשתלות אמורים להצליח ומה אם לא ומה התחליף בתודה דן

27/11/2005 | 23:18 | מאת:

דן שלום שתלים מצליחים באחוזים יפים וגבוהים גם יחסית לתחומים אחרים ברפואה. לרוב מדברים על למעלה מ-90%. לפעמים שתלים לא נקלטים, כלומר העצם לא 'תפסה' חזק את השתל ואז מוציאים אותו וכעבור מספר שבועות חוזרים על ההשתלה מחדש. באזורים אחוריים בפה ללא שיניים אין תחליף פרט לתותבות נשלפות.