בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

14/09/2005 | 19:09 | מאת: נילי

לאחרונה התחילה להציק לי שן שמתברר שהשורשים שלה גלויים, כך נאמר לי, ואני עכשיו עושה ניקוי שורשים עמוק. שעולה כ-1000 שקל . אחרי שטופלתי אצל שיננית אבל הובהר לי שהטיפול מעמיק יותר. הייתי צריכה לעשות צילום סטטוס על מנת לראות את כל השיניים ומצבם לייעות אצל מומחית חניכיים . קיבלתי שוק לאור כל מה שהיא כביכול מצאה... יכול להיות שזה נכון אבל ממה שנאמר אני צריכה לעבור ניתוח חניכיים עקב דלקת (ולא כואב לי ) חוץ מהשן הבעייתית שהבנתי שיש אפשרות לשתול שתל במקומה . בקיצור אין אמונה בכל מה שנאמר , כיוון שאני צריכה לשדוד בנק לקבלת הטיפול הרחב שיעצו לי. אני ממש עובדת עצות וחושבת אולי לקבל חוות דעת שניה לראות באם המצב כל כך בעייתי. מה אפשר לעשות במצב כזה?? ברור שאם השנים יש בעיות אבל.....

11/10/2005 | 23:52 | מאת:

נילי שלום ניתן ללכת לחוות דעת שניה אצל מומחה או מומחית אחרת לחניכיים. יש לכל רופא את המחירים שלו ואולי תמצאי רופא שיתאים לתקציבך מבלי לשדוד בנק. את רשימת המומחים תוכלי למצוא באתר של האיגוד לפריודונטיה ואוסאואינטגרציה www.perio.org.il תוכלי גם להבדק בבית חולים רמב"ם ביחידה לחניכיים בטל. 04-8542983 ליאת.