יובש בפה וריח רע בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

23/08/2005 | 12:53 | מאת: טלי

שלום רב לך ראשית תודה על התייחסותך ועל הפורום הנפלא. אני פונה אלייך בשם אחותי שסובלת מיובש בפה - החלה להשתמש במי פה אולי זוהי הסיבה, מלבד זה היא חושבת שאולי יש לה ריח רע מהפה אודה לך באם תוכל לחזור אליי עם תשובה

11/10/2005 | 09:35 | מאת: ליהיא

האם נמצא פתרון לנסיגת חניכיים? והאם ניתן למזער את הנסיגה? תודה על התייחסותכם.

11/10/2005 | 23:18 | מאת:

טלי שלום שטיפות פה יפתרו רק חלקית את בעיית הריח-רע ולכן לאורך זמן לא אמליץ על שטיפות. אמליץ על צחצוח לשון-ראי תשובותי הקודמות בפורום הזה. לגבי יובש-פה תוכלי לפנות למומחה לרפואת הפה לטיפול אם הפסקת השטיפות לא הועילו.