טעם תפל למזון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/08/2005 | 15:43 | מאת: זוהר

שלום רב, לאחר ניקוי אבנית ע"י שיננית היא הורתה לי לשטוף פעמיים ביום את הפה בקורדוסיל בשל בעיות חניכיים. מיד לאחר הטיפול החלה תופעה מוזרה: לאוכל שאני מכניסה לפה יש טעם לואי מר או תפל. הפסטרמה לא אותה פסטרמה והעוגה עם טעם לואי מוזר. שאלתי, ואחרים לא מרגישים בשום הבדל. להם הכל טעים. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה כזו? אודה על תשובה מהירה זוהר

11/10/2005 | 23:13 | מאת:

זוהר שלום השטיפות גורמות לעיתים לשינויים בטעם והתופעה הפיכה כאשר מפסיקים את השטיפות. ניתן לנסות ולשנות חומר שטיפה המשפיע פחות על הטעם.