רווח גדול ומכוער לאחר ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/07/2005 | 15:29 | מאת: אורלי

שלום לפני כשבועיים עברתי ניתוח חניכיים בשיניים הקידמיות ונהיה לי רווח גדול כי הוא כנראה חתך את הפפילה שהייתה מודלקת. החניכיים לבנתיים עולות וגם השיניים נחשפות יותר ויותר. עוד דבר זה שהחניכיים באיזור של הניתוח עדיין כחולות שחורות האם זה סימן רע או שטף דם שיעבור אחרי כמה זמן? איך אוכל לחייך שוב במצב הזה? האם יש איזה פיתרון אולי הוספה כלשהי לחניכיים מקדימה או החלפת שיניים או אורטודונטה? אל תגיד לי לשאול את הרופא כי הוא לא נותן לי תשובות כמו שצריך הוא מחפף. אולי גם תוכל להפנות אותי למומחה חניכיים יותר טוב. תודה.

25/07/2005 | 23:43 | מאת: L

כדאי שתצייני כתובת אימייל ומקום מגורים

27/07/2005 | 12:31 | מאת:

אורלי שלום אני לא יודע איזה סוג של ניתוח עברת ולכן קשה לי לענות לך על שאלותייך. ממליץ לך לפנות לחוות דעת שניה למומחה לחניכיים . תוכלי למצא את רשימת המומחים באתר של האגודה הישראלית לחניכיים www.perio.org.il כמו כן תוכלי להבדק ולטפל ביחידה לחניכיים ברמב"ם. להתקשר לליאת בטל. 04-8542983 בימים א, ג, ד, ה בבוקר.