ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/07/2005 | 21:19 | מאת: בטי דהאן

למנהלי הפורום שלום, לפני כמה חודשים עשיתי ניתוח קיטוע ובו הוציאו שורש אחד משן שמולבשת כל כתר. כתוצאה מכך כותרת השן נחשפה והמראה מכוער. אני מוזמנת בקרוב לעוד שלושה ניתוחים רגילים, השאלה שלי היא האם בכל ניתוח נותר מראה כללי מכוער החושף את החלק העליון של השן אני מקווה שהשאלה מנוסחת בצורה ברורה ואפשר להבין למה אני מתכוונת. תודה מראש

20/07/2005 | 12:33 | מאת:

בטי שלום תלוי איזה ניתוח יעשו לך. ישנם ניתוחים שיכולים לגרום לחשיפות שורשים וישנם ניתוחים שפחות גורמים לחשיפות. את צריכה להתייעץ עם הפריודונט וכל מצב לגופו.