שיננית אגרסיבית או עדינה?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/07/2005 | 16:41 | מאת: מיקילוניה

לפרופ' מכטיי שלום! אני סובלת מדלקות חניכיים רבות. יש לי רופא שיניים מעולה המעסיק אצלו שיננית שעשתה לי כמה טיפולים, היא מאוד "אכזרית" וגסה וכמויות של דם זורמות לי כשאני יושבת אצלה וגם כואב לי נורא אחרי הטיפול. האם היא יכולה להזיק, לקרוע את הליגמנטים? כי ההטבה בכל זאת לא מגיעה. הייתי אצל שיננית אחרת שלאותם החניכיים עם אותן הבעיות התיחסה הרבה יותר בעדינות. מה נכון יותר? למי כדאי ללכת? תודה ושפע מכל טוב! מיקילוניה.

13/07/2005 | 09:16 | מאת:

שלום רב בטיפול של סילוק אבנית והקצעות שורשים יש צורך להגיע לניקוי ולהחלקת השורשים וזה החשוב. אם העדינה מגיעה לתוצאה הנ"ל מה טוב. רצוי על כן ללכת למומחה לחניכיים שגם יבדוק אותך וגם יש לו את השינניות שלו והוא מפקח עליהן.

14/07/2005 | 13:45 | מאת: מיקילוניה

06/09/2005 | 12:07 | מאת: ליזה

שלום רב אבקש לדעת מה זה הקצעת שורשים. תודה ליזה