בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/06/2005 | 07:51 | מאת: אורח

עברתי לפני שנתיים ניתוח חניכיים עקב נסיגה חריפה. כיום עליי לעבור טיפול שורש . רופא השיניים אמר לי שלא ממולץ לי לשים כתרים היות וזה לא בריא לחניכיים האם יש בזה אמת? האם ממולץ לעשות כתרים או לא? יש לציין כי עקב הנסיגה רוב השיניים אצלי זזות והשיניים הקידמיות אצלי מקובעות. אשמח לקבל תשובה

29/06/2005 | 10:42 | מאת:

שלום רב מומלץ לעשות בדיקה שנתית אצל מומחה לחניכיים במיוחד לאנשים שעברו טיפולי חניכיים בעבר, ובמיוחד אם אתה מציין שהשיניים זזות. בריא יותר לחניכיים ללא כתרים אך לעיתים אין ברירה אלא לעשות כתרים וניתן לשקול לעשות אותן מעל החניכיים במקומות לא אסתטיים.