טעם מלוח בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/06/2005 | 16:42 | מאת: מוני

אני סובל מטעם מלוח בפה, מפריע מאוד עד כדי צריבה בלשון וחוסר יכולת להנות ממזון. בהתייעצות עם רופא המשפחה הוא הציע מחסור בברזל אך בדיקות שללו השערה זו, כמו כן בדיקת דם סמוי בצואה - תקינה. האם יש לך רעיון במה מדובר? תודה מראש. נ.ב. אני בן 55 בריא באופן כללי. שלום רב

08/06/2005 | 12:52 | מאת:

שלום יתכן וזה נובע מהכתרים שבפה. במידה ואין כתרים בפה ואינך נוטל תרופות כלשהן ממליץ שתבדק ע"י מומחה לרפואת הפה.

14/01/2006 | 17:49 | מאת: נינה

יש לי אותה בעיה ויש לי 2 כתרים חדשים בפה. האם המליחות עוברת עם הזמן או שצריך להשתמש בחומרים אחרים בכתרים?