טיפול חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/05/2005 | 11:33 | מאת: יונית

ד.נ שלום אני צריכה לעבור טיפול בשם מג"ח ברצוני לשאול מה זה מג"ח אני אלרגית ל: טרמדקס אזופי ואימוראן האם יש קשר לשלילת הטיפול עקב אלרגיה לתרופות מה קורה במידה ולא עושים את הטיפול אודה על תשובה אלי לאימל בעברית תודה מראש

08/06/2005 | 09:33 | מאת:

יפית שלום מג"ח הוא קיצור של מומחה גרידת חניכיים, וממליץ לך לבדוק אם הרופא שהציע לך לעשות זאת הוא אכן מומחה לחניכיים. גרידת חניכיים היא למעשה הקצעה של השורשים לקבלת שורש חלק ללא משקעים ומתבצע לרוב בהרדמה מקומית.

08/06/2005 | 09:44 | מאת:

יונית שלום מג"ח הוא קיצור של מומחה גרידת חניכיים, וממליץ לך לבדוק אם הרופא שהציע לך לעשות זאת הוא אכן מומחה לחניכיים. גרידת חניכיים היא למעשה הקצעה של השורשים לקבלת שורש חלק ללא משקעים ומתבצע לרוב בהרדמה מקומית. אין קשר בין הטיפול לאלרגיה. אני מניח שהסיבה שהציעו לך לעבור את הטיפול הוא משום שיש לך מחלת חניכיים עם כיסים עמוקים ואם לא תטפלי המצב רק יחמיר עד כדי אובדן שיניים.