פצעים בחלל הפה - "אפטות"

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/04/2005 | 17:18 | מאת: מעיין

אני בת 30, וסובלת לאחרונה (3 חודשים) מאפטות בתדירות גבוהה במקומות שונים בחלל הפה. מה הן הסיבות לתופעה זו, ואיך מומלץ לאבחן אותן(בדיקת דם ?!). מה הן המלצותיכם לטיפול בתופעה? תודה מראש מעיין

01/05/2005 | 12:48 | מאת: אילן

שלום מעיין האמת שעד כמה שידוע לי אפטות ניגרמות כתוצאה מתזונה לקויה כמו שאומרים הכל מתחיל מהפה .בכל אופן לפיתרון מניסיון אין כמו זה יש חברה ששמה הוא ניו וויס יש לה מוצרים לשימוש פנימי וחיצוני כמו מי פה ומשחת שיניים מוצרים מדהימים. בנוסף את יכולה להשתמש במוצר שנקרא נוני, הוא מנקה את הגוף מכל הזבל שאנחנו מכניסים, במודע או שלאבמודע .ויש לנוני ניסיון של 30 שנה, מוצר חובה בבית .לא צריך מרשם רופא ,והוא מחולל נפלאות הרבה בריאות אילן 050-8992853

08/06/2005 | 10:14 | מאת: אפרת

פרופ' מכטיי היקר, אני עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני מהלשון ורצפת הפה כולל שחזור. כמו כן עברתי 30 טיפולי קרינתיים באיזור הצואר . אחת התופעות המכאיבות ביותר הן הדלקות,פטרת, ואפטות בחלל הפה, הגרון, הלשון החניכיים והלחיים. אני נמצאת כרגע שבועיים לאחר סיום ההקרנות והמצב בתוך הפה עדיין קשה מאוד. אני נעזרת בשטיפות של טיפות מחומרים טבעיים כמו כן שטיפות עם סודה לשתיה וגם איזה תרסיס שנקרא SOS. אינ נוטלת גלולות אבץ כל יום. מה אם בכלל יש באפשרותך להציע לי על מנת לשפר את המצב בהתחשב בעובדה שהתזונה שלי היא מאוד דלה. אני צורכת בעיקר חלב, אבקת חלבון מי גבינה, נוזלים מרובים כל דבר שאני מנסה לאכול שורף לי מאוד . כמובן שבלוטות הטעם שלי עדיין לא חזרו לתפקד וגם בלוטת הרוק שלי כמעט יבשות. תודה מראש אפרת

14/06/2005 | 21:20 | מאת: אילן

חברים וחברות יקרים בימים אלו הקימה חברת ניו וייס מועדון בריאות שם יהיה ניתן לקבל בחינם יעוץ וגם לפגוש אנשים ששיפרו את בריאותם לאין ערוך ע"י שינוים מהותיים בהרגלי הצריכה למעונינים אוכל להפנות אתכם לרופאי שיניים שנעזרים במוצרי החברה לטובת לקוחותיהים. ושוב על מנת להיפטר מאפטות יש צורך לשנות הרגלי תזונה אני יודע שזה קשה אבל זה מה יש להוסיף לתפריט היומי מקסימול ריכוז של ויטמינים נוני לניקוי הגוף מי פה שנקרא אלימנטור ומשחת שיניים רדיאנס תנסו ותראו הרבה בריאות אילן0507115577

08/06/2005 | 08:35 | מאת:

מעיין שלום ראי תשובותי הקודמות בפורום לנושא זה.

14/06/2005 | 18:33 | מאת: דליה

שלום מעיין, שמי דליה אני בת 34 סובלת מילדות מאפטות, אחרי לידה שהיתה לפני 5 שנים המצב נהפך לבלתי נסבל, אני סובלת בצורה כרונית ללא הפוגות. הייתי במעקב בבי"ח הדסה ושם לא עזרו לי. בחצי שנה האחרונה הגעתי לבי"ח תה"ש עקב אפטות ושם במרפאת פה ולסת המליצו לי להשתמש בתמיסה לשטיפת פה בשם דקסמטזון. אני רוצה להגיד לך שאת יכולה להתחיל לעשות בירורים רפואיים למינהם לבסוף את תראי ששום דבר לא עוזר. אני מקווה שלא תגיעי למצבי ותחשבי על התרופה שאני לוקחת, שיהיה לך בהצלחה

14/06/2005 | 18:33 | מאת: דליה

שלום מעיין, שמי דליה אני בת 34 סובלת מילדות מאפטות, אחרי לידה שהיתה לפני 5 שנים המצב נהפך לבלתי נסבל, אני סובלת בצורה כרונית ללא הפוגות. הייתי במעקב בבי"ח הדסה ושם לא עזרו לי. בחצי שנה האחרונה הגעתי לבי"ח תה"ש עקב אפטות ושם במרפאת פה ולסת המליצו לי להשתמש בתמיסה לשטיפת פה בשם דקסמטזון. אני רוצה להגיד לך שאת יכולה להתחיל לעשות בירורים רפואיים למינהם לבסוף את תראי ששום דבר לא עוזר. אני מקווה שלא תגיעי למצבי ותחשבי על התרופה שאני לוקחת, שיהיה לך בהצלחה