נסיגת חניכיים - דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/04/2005 | 22:32 | מאת: אלמונית

הגעתי למומחה לחניכיים עם דלקת חניכיים ונסיגת חניכיים ובהמלצתו עברתי הקצעת שורשים אצל שיננית.יש לציין שבפי יש בעיקר כתרים. מעבר לניקוי אצל שיננית של חודשיים וביקורת אצלו כל חצי שנה הוא לא המליץ דבר. יש מספר שיניים שהחניכיים כה נסוגות שבעת הצחצוח אני חשה כאבים חזקים. האם יש טיפול נוסף שניתן להמליץ עליו תודה

07/06/2005 | 13:21 | מאת:

שלום חניכיים שרחוקות מהכתרים הם לרוב בריאות יותר. ניתן להשתמש במשחות ושטיפות לשיניים רגישות ואם זה לא עוזר לפנות לרופא שיניים שימרח לך דוראפט או שיתן לך מרשם לאלמקס ג'ל.