שחור בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

23/12/2003 | 21:28 | מאת: סילי

לבני בן 8 בדרך כלל אין בעיות חניכיים או שיניים לפני מספר ימים גיליתי כתם שחור מאוד (צבע כמו של נמק)בחניכיים של השיניים התוחנות בלסט התחתונה . לקחתי אותו לרופא שיניים לאחר בדיקה וצילום אמר שאין בעיה בשיניים . שאלה מה זה יכול להיות ?? אני מצפה לתשובה הממצא מאוד מדאיג.. תודה

30/12/2003 | 11:33 | מאת:

סילי שלום, קשה מאוד לענות על השאלה ללא בדיקת החניכיים. ממליץ שתפני לרופא מומחה לרפואת שיניים לילדים הקרוב לעיר מגורייך.

20/01/2004 | 07:07 | מאת: מירי שטרית

שלום לך אני בת 39 והשיניים שלי החלו להתנדנד הלכתי לרופא השיניים והוא אמר לי שיש לי בעייה גנטית ועשה לי טיפול שיננית והקצאת שורשים ואמר לי שאחר כך השניים יתייצבו אבל השיניים שלי עדיין מתנדנדנות הוא אמר לי גם שיש לי כיסים ואני צריכה ניתוח מה עלי לעשות בבעיית זו וגם מה שרציתי לדעת זה יש לי כתרים בשיניים אם אני עושה ניתוח בחניכיים האם הכתרים לא יפלו וגם איזה תרופה יש לשיניים מתנדנדות אנא עזור לי בתודה מרים שטרית

05/10/2008 | 11:18 | מאת: אני

שלום יש לי שחור בכמעט כל החניכיים כבר הרבה שנים- יש לי גם הרבה בעיות שיניים כמו דם בצחצוח או שאוכל קר בשן אני יודעת שייש ניתוח ששואבים את השחור מזה הנתןח הזה