נסיגת חניכיים רוזית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

13/03/2005 | 11:12 | מאת: רוזית

לרופא שלום לאחר ביקורי אצל רופא שיניים, נאמר לי ללכת לרופא חניכיים, לניקוי של ארבעה פעמים, כמובן בהרדמה, ניקוי של אבנית, האם טיפול זה נקרא הקצאות חניכיים, ואם כן האם טיפול זה כואב, אני מאד חוששת מהטיפול הנ*ל, ברצוני לציין שיש לי נסיגת חניכיים, תודה רבה על התשובה

07/06/2005 | 12:46 | מאת:

רוזית שלום הטיפול הזה של הקצעות שורשים הוא טיפול מקובל ונכון להתחיל בו במקרה של נסיגת חניכיים. הזריקות נועדו למנוע את הכאבים ולרוב אין כאבים לאחר הטיפול. במקרה של רגישות יש להשתמש במשחות שיניים המיועדות להפחתת רגישות.