הוספת חומר בונה עצם בניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/03/2005 | 13:46 | מאת: ישראל א.

אני אמור לעבור ניתוח חניכיים. הופניתי למנתח דרך חברת הביטוח. הומלץ לי ע"י המנתח לבצע תוח כדי הניתוח הכנסת חומר בשם Emdogain לשיפור וחוזק החניכיים והעצם. לאחר הניתוח איני אמור לבצע השתלת שיניים אלא רק התקנה של תותבת חדשה. האם יש צורך בהוספת החומר אשר כמובן תעלה לי בתוספת מכיסי (הביטוח אינו ממן זאת) של כ-2500 ש"ח. האם זה הכרחי ומוסיף משהו . תודה ישראל

20/04/2005 | 13:25 | מאת:

ישראל שלום, החומר הוא חומר יעיל וטוב באינדיקציות המיוחדות שלו ולא מתאים באופן גורף לכלל הניתוחים. קשה לי לדעת במקרה שלך האם יש צורך בחומר הזה. ממליץ שתפנה לבדיקה נוספת אצל רופא מחוץ לביטוח לחוות דעת שניה וכך תוכל לדעת בצורה טובה יותר.