דלקת חנייכים חמורה מאוד:[

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/02/2005 | 13:00 | מאת: עמית

שלום לכולם. אתמול הייתי אצל הרופא שיינים,ומבדיקה מהירה הוא ראה שיש לי דלקת חנייכים חמורה ביותר ושתי חוריים בשיינים. הוא המליץ לקנות מיי פה והוא אמר שהתוצאות איתם יהיו מצוינות ומהירות. לאחר שקניתי שאלתי אותו אם לצחצח שיינים ,וזה מכוון שאני בקושי יכול לצחצח בגלל הרגישות והדימום . והוא ענה לי אתה חייב לצחצח ,ok ציחצחתי אתמול וגם היום ורק כאב הרגשתי מה גם שצמחו לי נקודות לבנות על החנייכים . וגם מאחורי השיינים הקדמיות שלי בתפתחה נפיחות. עכשיו השאלות שלי : 1-האם כדי להמשיך לצחצח? 2-תוך כמה זמן אמורה לעבור הדלקת חנייכים המעצבנת הזות? 3-אם אני ישתוף תפה אם המיי פה שקניתי יותר מפעמיים האם זה יעבור מהר יותר? תודה ענקית לעונים! ולמי שיש כוח לקורא תהודעה .

24/02/2005 | 18:20 | מאת: יחיאל

24.2.05 לפורום הנכבד שלום רב! האם רצוי לעבור ניתוח ציסטה מוגדלת בתקופת מחלת חניכיים חריפה? אלה נתוני: הנני יליד 1945. נוטל תרופות מסוג גלוקומין 850 מ"ג פעמיים ביום, וגם סימבסטאטין 20 מ"ג פעם ביום. בהנחיית הכירורג הפסקתי נטילת מיקרופירין 75 מ"ג במשך 10 ימים לפני הניתוח הנ"ל. כמו-כן, הונחיתי ליטול מוקסיפן פורטה: א. 500 מ"ג כפול 4, שעה לפני הניתוח. ב. 500 מ"ג ליום למשך 5 ימים אחריו. הניתוח אמור להתבצע ביום ראשון הקרוב בתאריך 27.2.05. האם, לדעתכם מומלץ לעבור את הניתוח כעת או שמא אחרי ריפוי מחלת החניכיים? אנא, תשובתכם המהירה. בתודה מראש יחיאל.

24/02/2005 | 18:49 | מאת: lior

אשמח לדעת מה הטיפול העדיף ביותר לדלקת חניכיים עברתי הדבקות בשיניים יש לזה השפעה? צריך להחליף כתרים?

16/03/2005 | 11:45 | מאת:

עמית שלום 1. שטיפות עם מי פה הוא טיפול ראשוני טוב במיוחד אם קשה לך לצחצח כראוי ובכל מקרה יש לצחצח שיניים 2. הדלקת חולפת לאחר מספר ימים ובמידה ולא עליך לפנות למומחה לחניכיים. 3. לרוב מספיק פעמיים ביום כי השטיפה נספגת ונשארת אבל אתה יכול לשטוף גם 3-4 פעמים.

05/04/2005 | 18:05 | מאת: מיכל

איזה מי פה קנית, ספר ספר