דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

23/12/2003 | 09:19 | מאת: אמא

דלקת חנכיים לתינוקת בת שנה ו-9 מה עושים? נתנו לה אורל ג'ל לא עוזר ואם יש המלצה לרופא ילדים באזור ראשון לציון מיואשת מאוד

23/12/2003 | 21:32 | מאת: סילי

לאמא הדואגת מניסיוני לעשות לילדה קומפרסים של מי מלח מאוד עוזר בנוסף לבצע בדיקות דם כנראה שיש לה חוסר בויטמינים מסויימים שמשפיעים על השיניים והחניכיים כדאי...

30/12/2003 | 11:22 | מאת:

שלום רב, במידה ואת מבחינה בנפיחות בחניכיים ובאודם יתכן ומדובר בבקיעת שיניים או בציסטה שמלווה את בקיעת השן. במקרה כזה אין טיפול פרט למעקב אצל רופא השיניים שלך. כמו כן ניתן לפנות לרופא מומחה ברפואת שיניים לילדים.