השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

16/01/2005 | 17:18 | מאת: ורד

יש לי שלוש שאלות: 1. האם מיד לאחר עקירת שן ניתן לבצע השתלה במקום בו התבצעה העקירה ? 2. יש לי גשר של 4 שיניים כאשר שן שנייה ורביעית תומכות את הגשר (את שן 1 ושן 3 עקרו לי). שן 2 (2 שיניים לאחר הניב - שן תוחנת)כיום לפני התפוררות ויש צורך לעקרה. כאמור זו אחת משתי השיניים שתומכות את הגשר. שאלתי היא, האם ניתן לאחר עקירת שן זו ולאחר ביצוע השתלה בה להחזיר את הגשר למקום ? אם לא , בהנחה שלא אסתובב ללא שן, האם ניתן מיד לאחר ההשתלה לכסות אותה בשן זמנית או קבועה ? 3. מה זה מחברים? אודה לך אם תוכל להשיב לשאלותי ואשמח להגיע לשיחת יעוץ תודה ורד

16/02/2005 | 13:40 | מאת:

ורד שלום, ניתן באופן עקרוני לבצע השתלות ומיד לשקם אותן בגשר זמני. אנחנו ברמבם מבצעים טיפולים כאלו כך שתוכלי לקבוע תור אצל ליאת בטל. 04-8542983. מחברים אלו חיבורים לתותבת