בעיות חניכיים קשות!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/01/2005 | 14:30 | מאת: רותם

שלום יש לי בעיות חניכיים שאני מגדירה אותן כקשות מאוד! אין בוקר שעובר מבלי שאני אקום עם חניכיים נפוחות וחך נפוך ביותר וכתוצאה מכך כואבות לי השיניים מצב השיניים שלי מעולם לא היה טוב ויש לי כבר מספר רב של סתימות בשיניים חשוב לציין שאני רק בת 18 והבעיה מאוד מציקה לי ואני מאוד סובלת ממנה האם זה נורמלי שילדה בגילי תסבול כל כך מכאבי חניכיים? אודה אם תבוא תשובה תודה

19/01/2005 | 13:59 | מאת:

רותם שלום אני ממליץ לך ללכת למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. יתכן ויש לך מחלת חניכיים שמתחילה בנעורים וחשוב לגלות אותה בזמן ולטפל. אם את גרה באזור הצפון את יכולה לבא לבדיקה לבי"ח רמב"ם ליחידה לחניכיים. טל. 04-8542983.