השתלות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/12/2004 | 20:16 | מאת: בטי

שלום, יש לי פלטות בשיניים. אני מעוניינת לעשות השתלת שיניים. שאלתי- האם ניתן בניתוח אחד בהרדמה כללית לבצע השתלות בכל הפה. תדה.

12/01/2005 | 13:39 | מאת:

בטי שלום ניתן לעשות את כל השתלים יחד בהרדמה כללית. תוכלי להתקשר בשעות הבוקר ולתאם תור לבדיקה בטל. 04-8542983 (ליאת).

11/10/2007 | 22:41 | מאת: שרי

שלום, עלי לעקור את השיניים בלסת עליונה ותחתונה (המצב גרוע על סמך רופאים ) . ולכן, אני מעדיפה השתלת שיניים. לפני 11 שנים, עברתי שתל ברמבם (על ידי סטג'רים, ולזה אני לא מוכנה יותר). הבעיה היא עם הרדמה מקומית . פניתי לכירורג ומשקם פה פרטיים שממליצים שאעשה ניתוח זה בבית חולים ובהרדמה מלאה תחת השגחה רפואית ובטיפול פרופ' אלי מכטיי. יש לי חרדה נוראית מטיפול זה. לפני כ- 10 שנים עברתי ניתוח קיסרי בהרדמה אפידורלית. הניתוח הקיסרי היה בסביבות 09:00 בבוקר. שהיתי בחדר התאוששות על כסא עולה-יורד עד השעה 18:00 בגלל השפעה חזקה של ההרדמה ווגם בגלל בעיות לחץ דם? לא יודעת. קרה גם בעבר אצל רופא שיניים שהיתה לי אותה בעיה והרופא מיהר לייצב אותי (שוב באמצעות כסא עולה-יורד). מה עושים??