בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

11/12/2004 | 18:50 | מאת: לוק

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אשמח אם תפנו אותי לפורום מתאים אחר. אוקי הבעיה שלי קשורה(לא נעים לי לרשום) לריח רע מהפה! למיטב הבנתי ריח רע נובע בין היתר מבעיות בחינכיים? ומהקיבה-מאכלים שאנחנו אוכלים.? -תמיד שאני קם בבוקר יש ריח כזה מוזר(ריח של שינה קוראים לזה?)-רוב הזמן הריח הזה נשאר במשך כל היום, ובמצבים שאני מרגיש עייף.. -רציתי לדעת ממה זה נובע, ואיך ניתן לטפל בזה? יש כדורים או משהו למנוע לחלוטין את הריח הרע? תודה רבה

16/12/2004 | 22:05 | מאת: דר'

שלום, ריח רע מהפה עלול לנבוע ממס' סיבות שחלקת ממע' העיכול וחלקן מחלל הפה. ריח רע מחלל הפה נובע מנגזרות גופרית הנוצרות מפירוק שיירי מזון ע"י חיידקים. כדי למנוע זאת חשוב להפחית את כמות אוכלוסיית החיידקים בחלל הפה יחד עם צמצום מקורות המזון שלהם. לשם כך יש לבדוק האם קיימים חורים בשיניים או שחזורים לקויים ולתקנם. כמו כן, קיימת בשוק מברשת ללשון (מרבית החיידקים נמצאים על הלשון. הסרתם תשפר את חוש הטעם ותפחית ריח רע) כמו כן קיימת שטיפת פה חדשה בשוק הישראלי (היא קיימת כבר כ- 20 שנה בארה"ב) ופעילותה היא לפרק את תרכובות הגופרית למלח ומים ובכך לנטרל את הריח הרע.

05/01/2005 | 11:28 | מאת:

שלום רב אני מפנה אותך לתשובותי בנושא ריח רע בפה בפורום זה