כאבי חניכיים, עם הקרנה ללסת ולאזון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/12/2004 | 14:43 | מאת: שלמה

שלום רב אני סובל כבר קרוב לשבוע מכאבים חזקים באיזור החניכיים, כאבים בלסת שמקרינים עד לאוזן רופא השיניים אומר שמדובר כנראה בדלקת חניכיים, נתן לי מוקסיפן הכאבים לא נעלמו. מה ניתן לעשות? כיצד לברר אם המקור הוא אכן דלקת חניכיים? או אולי דלקת בלסת? בנוסף אני מורח וולטרן על איזור מפרק הלסת, במקביל לאנטיביטיקה. בינתתים אין שיפור וממשיך לסבול מכאבים אנא תגובתכם המהירה תודה מראש.

22/12/2004 | 13:01 | מאת:

שלמה שלום, ממליץ שתפנה למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה קלינית ורנטגנית.