ניתוח חנייכים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/09/2004 | 16:50 | מאת: לימור

לפרופסור אלי שלום רב אני צריכה לעבור ניתוח חנייכים קיבלתי הצעת מחיר של 10000 ש"ח זה ניראה לי מוגזם האם הניתוח פחות מזה ? האם בקופ"ח מכבי יש סיבסוד ? כמה ניתוח כזה אמור לעלות?

01/10/2004 | 11:17 | מאת:

לימור שלום, אני לא יודע איזה סוגים של ניתוחי חניכיים הציעו לך וכן כל רופא מתמחר בצורה שונה. כמו כן רפואת שיניים היא מחוץ לסל הבריאות ולא מסובסדת ע"י קופות-חולים. כמו הרבה דברים בחיים אני ממליץ שתפני לעוד חוות-דעת ורק כך תוכלי לדעת יותר. ביחידה לחניכיים ברמב"ם המחירים זולים יותר מהשוק הפרטי ובאיכות לא פחות טובה. תוכלי לקבל יעוץ וטיפול גם שם בימים א,ג,ד,ה בטל. 04-8542983 (ליאת)