נסיגת חניכיים - ניתוח

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/08/2004 | 00:13 | מאת: ש.פ

שלום, בזמן האחרון אני סובלת מנסיגה רצינית של החך. המלצתו של הרופא המאבחן הינה לעשות ניתוח חניכיים באזור (בעלות של כמה אלפי שקלים) - רציתי לדעת האם ניתוח חך זהו הפתרון האולטמטיבי ובאם כן מהם בערך הסכומים המקובלים בניתוח מאין זה ו/או באם יש באפשרותך להמליץ על רופא חניכיים באזור הצפון (לשם קבלת חוות דעת נוספת)

02/10/2004 | 22:30 | מאת:

ש.פ שלום רב, את יכולה לפנות לבית-חולים רמב"ם ליחידה לחניכיים בימים א,ג,ד,ה לטל. 04-8542983 (לליאת) ולקבוע תור לבדיקה. המחירים זולים משמעותית מבחוץ.