דימום מהחניכיים וריח רע

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/08/2004 | 11:13 | מאת: ל.ה

שלום רב, שמי לירון בן 28, ומזה שנים אני סובל מדימום מהחניכיים לאחר צחצוח, כך שאני קם בבוקר כל הפה מלא דם חצי קרוש. לפני כ-8 שנים עברתי השתלת שני שיניים קדמיות עקב שבירתן בתאונה (מקובעות עם מסמרים לחניכיים) וכפי הנראה הדימום הוא מן האיזור הזה, מה ניתן לעשות בנידון ? לפני כשנה הלכתי לרופא באיזור מגוריי ששלח אותי לצילום ולאחר מכן נאמר לי שהכל בסדר ... בעייה נוספת (שאולי מושפעת מן הבעייה הקודמת), קיים ריח רע מן הפה באופן תמידי כאשר השיא הינו בעת התעטשות, הריח בזמן התעטשות מזכיר ממש פגר מת והינו חזק מאוד. מה ניתן לעשות בנידון ?

02/10/2004 | 22:34 | מאת:

לירון שלום, ממליץ שתפנה למומחה לחניכיים לצורך בדיקה יסודית כיוון שישנם מחלות חניכיים שמתחילות בגיל צעיר ומומלץ לאתר אותן בהקדם על מנת להציל כמה שיותר שיניים. לגבי בעיית ריח-רע ראה תשובותי בפורום זה לבעיות הריח-רע.