נסיגת חניכיים ב-2 שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/12/2003 | 23:54 | מאת: vered

שלום בשני שיניי התחתונות היתה לי נסיגת חניכיים טופלתי במרפאת השיניים ע"י מילוי המקום הרגיש האים זו נסיגה קלה או שצריך טיפול מקדים . אין לי דלקת חניכיים גילי-35 האים המילוי יכול ליפול ? תודה מראש.

22/12/2003 | 17:52 | מאת:

ורד שלום, קשה לדעת על פי תאורך האם זו נסיגה קלה או קשה, אבל יותר חשוב לאבחן את סוג הנסיגה, ולמנוע התדרדרות נוספת על ידי הדרכה נכונה. הטיפול שעברת ככל הנראה הוא סתימה לבנה בצואר השן למניעת רגישות לקור. סתימה זו יכולה ליפול וניתן לחדש אותה. סתימה זו לא תפתור את הבעיה בחניכיים במידה וקיימת. לקביעת תור לבדיקת חניכיים בבית-חולים רמב"ם ניתן להתקשר לטל. 8542983-04