בעיית חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/06/2004 | 14:27 | מאת: טלי

יש לי שאלה:האם ניתן להחזיר חניכיים למקומם כשיש בעיית נסיגת חניכיים ללא השתלה(ניתוח)? תודה מראש טלי

28/06/2004 | 23:55 | מאת:

טלי שלום, לרוב, חניכיים שנסוגו אינם חוזרות ללא התערבות כירורגית. לא תמיד צריך לנתח, ולעיתים מספיק מעקב בלבד.

06/07/2004 | 10:15 | מאת: רלסרב

אני בן 89+ . משתמש עשרות שנים בשיניים תותבות. התותבת התחתונה "רוקדת", לפני זמן מה היתה נקודה כאובה מצד ימין עתה היא עברה רחוק לצד שמאל... אני נאלץ לאכול רק אוכל רך. אני משתמש במרידול משחה ומי פה. לאחרונה עברתי ל"טרודנט". זה עוזר -לא עוזר,והכאב מופיע גם כאשר אני לוחץ על השיניים. מעניין שלפעמים הכאב נרגע, לאחר שהמזון "מרפד" את התותבת... אני אודה לכם בעד המלצת טיפול. שאלה חשובה נוספת: אני שוקל אפשרות להזמין תותבת תחתונה עם ריפוד גמיש . האם זה עשוי לעזור? תודה מראש על תשובתכם

06/07/2004 | 10:16 | מאת: רלסרב

אני בן 89+ . משתמש עשרות שנים בשיניים תותבות. התותבת התחתונה "רוקדת", לפני זמן מה היתה נקודה כאובה מצד ימין עתה היא עברה רחוק לצד שמאל... אני נאלץ לאכול רק אוכל רך. אני משתמש במרידול משחה ומי פה. לאחרונה עברתי ל"טרודנט". זה עוזר -לא עוזר,והכאב מופיע גם כאשר אני לוחץ על השיניים. מעניין שלפעמים הכאב נרגע, לאחר שהמזון "מרפד" את התותבת... אני אודה לכם בעד המלצת טיפול. שאלה חשובה נוספת: אני שוקל אפשרות להזמין תותבת תחתונה עם ריפוד גמיש . האם זה עשוי לעזור? תודה מראש על תשובתכם