ניתוח השתלת עצם בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/06/2004 | 12:02 | מאת: גלוש

שלום רב, רציתי לשאול מהו ניתוח להשתלת עצם בחניכיים ? באיזה מקרים זקוקים לזה, ומה אחוזי ההצלחה בניתוחים אלו?

28/06/2004 | 23:52 | מאת:

שלום רב, ישנם סוגים שונים של ניתוחים לצורך השתלת עצם עם אחוזי הצלחה שונים. תשאל את הפריודונט ספציפית למקרה שלך.

10/10/2006 | 14:42 | מאת: rules

By means of rolling reels nickel slots game pushka hanger island http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html bust.

10/10/2006 | 14:43 | מאת: rules

By means of rolling reels nickel slots game pushka hanger island http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html bust.

03/01/2005 | 10:48 | מאת: יעל לוי

שלום לפרופ' אלי מכטיי, השאלה שלי היא אני צריכה לעשות השתלת עצם בפה בכדי לעשות שתלים, מכוון שאין לי מספיק עצם להשתיל את השתל. הייתי אצל 2 רופאים וכל אחד הציע לי משהו אחר 1) רופא הראשון המליץ לגרד מהפה עצם ולערבב עם עצם סנטטית. 2) ורופא שני אמר שאין מספיק עצם בפה בכדי להשתיל את העצם צריך לקחת מהאגן וזה הפחיד אותי מאוד שצריך לקחת מהאגן. 1. האם יש הרבה מטופלים שמנתחים אותם באגן בכדי לקחת עצם, ומה התוצאות. 2. האם יש אפשרות לא לעשות את הניתוח באגן בכדי לקחת עצם, גם אם יש חוסר רב. אודה לך לתשובתך המהירה בגלל שאני בדילמה מאוד קשה בנושא ורוצה לסיים עם הטיפול תודה מראש יעל לוי