קוטלי ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

28/05/2004 | 04:47 | מאת: עידן

שמעתי שיש דבר שקוטל את הריח הרע מהפה ע"י טפטוף טיפות על הלשון. רציתי לדעת איך ניתן להשיג את זה והאם זה ע"י מרשם. דבר שני, מה עושים אם מקור הריח הרע הוא מערות האף, איך ניתן לטפל בבעייה הזאת

28/06/2004 | 23:44 | מאת:

עידן שלום, רוב הבעיות של ריח-רע מהפה (90% מהבעיות) הם מחיידקים על גב הלשון. יש לצחצח את הלשון בצורה מכנית ע"י מברשת-שיניים או ע"י מנקה לשון הניתן להשגה בבתי-מרקחת. תנסה קודם את השיטות הללו.

21/07/2004 | 14:26 | מאת: שושיק

למה אף אחד לא עונה מהם החומרים שאפשר להישתמש בהם כקוטלי ריח רע מהפה. אני מישתמשת במיברשת לשון וזה לא הכי עוזר.בבקשה תכתבו לי על תרופה שיכולה לתת פיתרון.תודה