דימום בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/04/2004 | 19:47 | מאת: מיכל

טיפלתי בשיניים טיפול יסודי מאוד בשנתיים האחרונות, כתרים, שתלים ועוד אני משתמשת בקיסם מיוחד וגם בחוט היכן שאפשר בגלל הכתרים. כמו כן במי פה. אני מאוד מקפידה ובכל זאת יש לי דימום בחניכיים מדי פעם עם הצחצוח.אני משתמשת במברשת אולטרא סופט של קולגיט ומשחת שיניים סנסודיין. מה הסיבה לדימום בחניכיים? אודה לך אם תמליץ לי מה לעשות. תודה מיכל

21/04/2004 | 00:00 | מאת:

מיכל שלום, דימומים לא צריכים להיות ויש צורך לבדוק את הסיבה. ממליץ שתפני לרופא שלך לחניכיים שיבדוק את מקור הדימומים.

04/02/2005 | 16:08 | מאת: ניצן

הייתי מעוניינת לדעת מה המחיר הממוצע של כתב זירקניום מאחר ויש לי לפחות 4 כאלו לעשות תודה מראש