דלקות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/12/2003 | 20:20 | מאת: רלי

שלום רב מה הטיפול הפרופילקטי לדלקות חניכיים כרוניות???וכשיש דלקת מה עושים?? באם קיו 10 עוזר?? האם האנטיביוטיקה לדלקות חניכיים היא דלאצין??? האם אפשר מברשת חשמלית במקומות שיש שתלים וכתרים???

10/12/2003 | 23:35 | מאת:

כאשר מזהים דלקת בחניכיים (לדוג' שינוי צבע, צורה, נפיחות, דימומים) ובמצב של מחלת חניכיים כרונית יש לפנות למומחה לחניכיים (פריודונט) שיבדוק ויחליט על הטיפול. אנטיביוטיקה לבדה לא פותרת את הדלקת בחניכיים ולא מתאימה לכל המחלות. אין מחקרים מספקים בספרות המקצועית לגבי תוסף המזון מסוג Q10 ואולם יש לראות בו כתוסף בכל מקרה ולא כאלטרנטיבה לטיפול בדלקת. ניתן להשתמש במברשת חשמלית כתחליף למברשת ידנית גם במקרים של שתלים וכתרים, אך יש להוסיף גם עזרי ניקוי נוספים בין השתלים/כתרים.

22/12/2003 | 19:50 | מאת: סמי

Q10 מנסיוני האישי הוא "תותח " של תוסף כנגד דלקות חניכיים מומלץ

10/07/2004 | 23:30 | מאת: ניר

מעוניין לדעת האם צפיפות שיניים בלסת תחתונה בשיניים הקדמיות גורם לדלקת חניכיים כתוצאה מעקמומיות בשיניים