חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/02/2004 | 11:41 | מאת: אורן

אני סובל מנסיגת חניכיים,האם צילום סטטוס עדכני מספיק לבדיקה ואבחון מקיפים ע"י מומחה לחניכיים או שאני חייב לצלם \לשכפל תיק רפואי קודם -כולל ניתוחי חניכיים לפני 10 שנים שנעשו במרפאה של קופ"ח כללית??? אתה יכול להעריך ,באופן גס,עלויות של נתוחי חניכיים ??? כמובן-בשוק הפרטי

26/02/2004 | 09:44 | מאת:

אורן שלום, צילום סטטוס עדכני מספק לבדיקת חניכיים. לא חייבים לצלם את כל התיק הקודם אבל צילומים קודמים יכולים להוסיף. מחירים בשוק החופשי משתנים מרופא לרופא, וכן ישנם סוגים שונים של ניתוחים.

27/02/2004 | 08:40 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

אורן בשיטת הבריאות הטבעית ותזונה נכונה וחומר טבעי ויעיל מאוד ניתן למנוע את נסיגת החניכיים ואף לשקם את החניכיים לפרטים לח אימייל ונמסור לך את הטלפון של הקלינקה לבריאות טבעית בברכת שבת שלום

28/02/2004 | 12:43 | מאת: שלומית