דם מחניכיים שלא עובר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/08/2007 | 10:46 | מאת: עופרה

ד"ר שלום, לחברי מזה מס' חודשים יש ריח רע מהפה. הוא טוען שכל פעם שהוא "שואב" את החניכיים מתנקז לו דם. כשהלך לטיפול אצל רופא שיניים נאמר לו להתשמש בחוט דנטלי והוא קיבל מי פה אך הדבר לא הועיל. לפני כחודש הוא התחיל להשתמש במי פה אנטיביוטים וזה נעלם אך מאחר ולא ניתן להשתמש בזה מעבר לתקופה מוגבלת הדם והריח חזרו. מה עליו לעשות? למי ניתן לפנות? תודה

24/08/2007 | 17:33 | מאת: טלה

אני פנסיונרית בת 67 מנסה ללמוד מקצוע וקשה לי 2/3 מהחומר אני שוכחת לוקחת צ'ינקו בילובה כבר כמה שנים ולא מרגישה שינוי. קראתי באתר שלכם על סוכריות רמדי הומופטתיה-אשמח באם תאמרו לי איפה קונים זאת ואם זה יכול לעזור לי. או אם יש משהו יותר טוב . הרופאה שלי נתנה לי ציפרלקס-הרגשתי לחץ בראש פחדתי והפסקתי את התרופה. תודה לכם. תאריך:24.8.2007 שעה 17:45. שבת - שלום ומבורך.

05/09/2007 | 14:01 | מאת:

עופרה שלום, דם מהחניכיים זה אחד מסמני הדלקת ואם זה ממשיך- אני מאוד ממליץ לו ללכת למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול במחלה. המחלה לא כואבת אבל היא הורסת את התמיכה של השיניים עד שהן מתנדנדות ונופלות. לגבי הריח-רע: לאחר הטיפול בחניכיים סביר להניח שהריח יעבור אם הוא יצחצח טוב וינקה בין השיניים וכן מומלץ לצחצח לשון.