שיקום פה לאחר עקירות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/07/2007 | 20:36 | מאת: חיה

שלום,אני בת 60.חולת סוכרת.עקרו לי את כל השיניים בלסת העליונה והשאירו לי 3 שיניים בלסת התחתונה.עברתי השתלות שלצערי לא נקלטו.כרגע אני משתמשת בתותבות .אין לי עצם בפה. מהן האלטרנטיביות שעומדות לרשותי? מאד לא נעים להסתובב עם תותבות שיוצרות הרגשה שהן עומדות לפול.האם יש פתרון לבעיתי? תודה מראש על ההתיחסות

01/08/2007 | 12:24 | מאת:

חיה שלום, אם הסוכרת שלך מאוזנת ממליץ לך לעשות שוב שתלים ע"מ שיחזיקו תותבת טוב. ניתן לעשות שתלים היום גם אם נדמה שאין עצם.

28/08/2007 | 22:58 | מאת: איריס

מועמדת להשתלת עצם (בלוקים) במיקום מתחת לאף קדימה בלבד כדי להשתיל5 שתלים לצורך תותבת נישלפת או מוברגת . מה הסכנה לחוסר קליטת העצם (בלוק) ?? האם מוציאים את העצם שהושתלה? האם יש סכנת אינפקצייה ? והאם אפשר לזהות או להמנע מהנ"ל - אודה להרחבת נושא השתלת הבלוקים - מועמדת לניתוח קרוב אם אפשר תשובה מהירה ....המון תודה .