עקירת שן בינה בתקופת ההריון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

12/07/2007 | 13:32 | מאת: רינת

שלום האם יש סכנה לעובר (חודש ראשון)במידה ואני עוקרת את שן הבינה , מבחינת הזריקות והדימום אחרי תודה

18/07/2007 | 12:11 | מאת:

רינת שלום, הזמן הנוח ביותר לטיפול שיניים הוא בטרימסטר השני אבל ניתן לטפל גם בזמן אחר ללא חשש מהזריקות (מומלץ להשתמש בלידוקאין) או מהדימום. שן בינה אם לא דחוף הייתי עוקר לאחר ההריון.

24/07/2007 | 11:01 | מאת: בוסית

עקרתי שן בינה ביום ראשון ומאז אני מרגישה שחלק מהצד השמאלי שלי (הצד של העקירה) רדום. עברו כבר יומיים מאז העקירה. מדוע אני מרגישה כך, האם פגעו לי בעצב, מתי התחושה הזאת תחלוף.