חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/07/2007 | 07:59 | מאת: erez zeevi

שלום רב בבדיקות דם שגרתיות התגלה אצלי חוסר ברזל פריטין נמוךעברתי ברור גסטרו הכל תקין הרופא משפחה נתן לי כדורי ברזל לקחת לפני שלקחתי כדורי ברזל היו לי בתקופות המעבר דלקות חניכיים אחרי שלקחתי כדורי ברזל כרגע נעלמו לי בכלל דלקות החניכיים האם דלקות החניכיים שהיו לי קשורות לברזל הנמוך שהיה לי בדם?

11/07/2007 | 12:59 | מאת:

שלום רב, לא ידוע על קשר.

28/07/2007 | 11:09 | מאת: ורד נחום

שלום רב ,שאלתי: אני חולת סוכרת,עברתי השתלות שיניים,שלא נקלטו האם יש דרך אחרת לטיפול ,אני משתמשת בתותבות ומדביקה אותן ,עד שהן נופלות,{אין לי עצם } אני די מיואשת מהמצב,האם תוכל לעזור לי ,בעיצה?