כאבי חניכיים-עזים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/06/2007 | 11:07 | מאת: הילה

אני בהריון בשליש השני יש לי כאבי חניכיים עזים שלא מפסיקים ומקרינים לי גם לארובת האף והלסת. הייתי אצל רופא שיניים והם עשו לי 2 צילומים היכן שהצבעתי על כאב ולא מצאו דבר. החניכיים נאות להם בסדר. נתנו לי שטיפת פה לעשות 3 פעמים ביום אולי זה ירגיע את הכאב, וגם עברתי ניקוי אבן אצל שיננית -שום דבר לא מרגיע. רופא המשפחה חושד שזה התקררות של העצב, שלח אותי לעשות בדיקות דם בכדי לשלול את העיניין. אני עדיין סבורה שהכאב נובע מהשיניים, רופאת השיניים אומרת שיש סתימה גדולה באחת השיניים אולי היא מפריעה לי (ע"י בדיקת נקישות היא כאבה מאוד) אם כי לא יכולה לגרום לכאבים כאלו. האם מותר לי לבצע צילום פנורמי/סטטוס וכו... במצבי? האם יש בדיקות יותר מקיפות היכולות להצביע בווגאות על מקור הכאב, אולי רופא אף אוזן גרון וכו? תודה רבה -

28/06/2007 | 12:00 | מאת:

הילה שלום, לא ממליץ על צילומים נוספים. ממליץ לך לפנות לרופא אף אוזן גרון, זה נשמע כמו סינוסיטיס??