פצעים בפה/חתכים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

27/05/2007 | 08:28 | מאת: ליבנת

אני בהריון שבוע 29 הלכתי כבר ל-3 רופאים ואף אחד לא יודע מה לתת לי בגלל ההריון ואיך לטפל. יש לי בדיוק באיזור הסוגר בפה בין שיניים עליונות ותחתונות פצע/אפטה שנהפך לחתך כאילו חתכו לי את הבשר בסכין. בעבר דבר כזה קרה לי וטופלתי ע"י אורוקורט עכשיו הרופאת משפחה לא מוכנה לתת לי את המשחה בגלל ההריון ורופא שיניים אומר לי רק שטיפות- אני סובלת חודש!!!! וכלום לא עוזר -יש רעיון בשבילי??? וגם למה זה קורה? זקוקה לעזרה דחופה זה סיוט!!

13/06/2007 | 12:27 | מאת:

ליבנת שלום, יתכן והגורם הוא סגר לא טוב, ואם זה כך- צריך לתקן זאת שלא יחזור. לדעתי הטיפול הוא בשטיפות עד שיתרפא, אבל חשוב למצוא את הסיבה.