פעם בחודש בזמן המחזור יש לי דלקת חניכיים מאוד קשה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/05/2007 | 10:27 | מאת: קרן

במשך החודש הכל בסדר, רק בזמן המחזור יש לי דלקת חניכיים מאוד קשה. לפעמים זה מלווה עם כאבים בגרון ובאוזניים. נפיחות דימומים וריח מהפה. אני לוקחת אנזים Q10 כל יום ועושה שטיפות פה עם מרידול. ועדיין כלום לא עוזר. יש לי שן בינה כלואה, האם זה קשור אחד לשני?? ואני חולת סכרת סוג 2. בגלל זה אני מפחדת לעשות ניתוח להוציא את שן הבינה. אחת כבר הוצאתי לפני שנתיים וזה היה סיוט. איזה טיפול מומלץ? והאם יש פתרון מלבד להוציא את שן הבינה??? מחכה לתשובה קרן

13/06/2007 | 12:15 | מאת:

קרן שלום, ממליץ לך ללכת למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. אין קשר לאוזניים ולגרון, אבל יש קשר בין דלקת חניכיים חמורה יותר בזמן מחזור. לא תמיד צריך להוציא שיני בינה כלואות והמומחה ייעץ לך גם בנושא זה. הטיפול מתחיל בשיננית עם צחצוח טוב בבית.