חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/05/2007 | 02:22 | מאת: ליאור

שלום רב, הייתי רוצה לדעת מהם הסיבות שיכולות להביא לנסיגת חניכיים, כל הסיבות אם אפשר. גם סיבות שמביאות לנסיגה קטנה... זה מאוד חשוב לי, תודה רבה.

22/05/2007 | 08:05 | מאת: ד"ר גד ודנאי

הסיבות האפשריות היגיינה לקוייה גם אם מצחצחים הרבה אך לא נכון, צחצוח אגרסיבי,סכרת ומחלות נוספות יובש בפה עקב מיעוט הפרשת רוק ומה לעשות ... גנטיקהבסוף הגנטיקה גנטיקה

13/06/2007 | 11:39 | מאת:

ליאור שלום, ישנם סיבות רבות לנסיגות ולא ניתן למנות את כולן. לדוג' ישנם גם מקרים מיוחדים של פירסינג בלשון שיכולים לגרום לנסיגות ואפילו טיפול אורתודונטי. דלקת וצחצוח אגרסיבי הם מהגורמים הדומיננטייים ביותר.

13/06/2007 | 21:25 | מאת: ליאור

איך אפשר למנוע דלקת חניכיים גמרי? אני יודע שהתשובה לא קצרה ואודה לך אם תענה לי בהרחבה... : )