כאבים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/05/2007 | 09:25 | מאת: אירית

יש לי דלקת בחניכיים וקצת נסיגת חניכיים האם זה יכול לגרום לכאב ? הבעייה שאני נוסעת לחו"ל עוד מספר ימים ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ואם הכאב מחמיר בחו"ל לקחת אנטיביוטיקה כמו מוקסיויט פורטה

09/05/2007 | 14:12 | מאת:

אירית שלום, בד"כ מחלת חניכיים היא מחלה כרונית ללא כאבים אלא אם כן יש אבצס מקומי. יתכן וישנה בעייה בשו מסויימת. ממליץ שתפני למומחה לחניכיים לפני הנסיעה שיפתור לך את הבעייה אפילו באופן זמני. אם לא לפחות רופא שיניים. אניטיביוטיקה תוריד את הנפיחות קרוב לוודאי אבל לא תפתור את הבעייה ויש ללכת לרופא לאחר מכן.

23/05/2007 | 02:42 | מאת: ד"ר גדי ודנאי

בנוסף לתשובה שקיבלת לא רצוי לקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך עדיף בדיקה מסודרת והמלצה של הרופא