שיפור מצב חניכיים - שאלה לגבי שימוש בסטימולטור

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/04/2007 | 12:17 | מאת: רוני

שלום רב, לאחר שעברתי ניתוח חניכיים להארכת כותרת (במסגרת טיפול שורש), המליץ לי הרופא, בנוסף לניקוי החניכיים "הרגיל", להשתמש גם במכשיר הקרוי "סטימולטור". השימוש במכשיר שיפר פלאים את האיזור, והחניכיים הפסיקו לדמם, התקשו, וצבען התבהר. לאור האמור, ברצוני להשתמש בסטימולטור באופן קבוע ובכל האיזורים הבעייתיים בחניכיים. שאלתי היא - האם קיימת הגבלה כלשהי על שימוש בסטימולטור? תודה רבה, רוני

02/05/2007 | 10:32 | מאת:

רוני שלום, המכשיר מצויין ועושה פלאים. ממליץ בחום על השימוש בו כמו גם על קסמים באזורים צרים יותר.