דימום חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

01/03/2007 | 17:56 | מאת: אבי

שלום אני סובל הרבה זמן מדימום חניכיים בעיקר בעת ציצוח שיניים. עשיתי ניקוי עמוק של החניכיים בהרדמה. ועדיין זה לא עבר יש לציין שאני לא אוכל מגיל קטן פירות וירקות כלל. הבנתי שיש קשר בין זה לצפדינה מה עליי לעשות?ואיך ניתן לדעת אם הבעיות הם מדלקת חניכיים או צפדינה?

21/03/2007 | 10:57 | מאת:

אבי שלום, אני ממליץ שתתחיל לאכול פרות וירקות ולא רק בגלל החניכיים והשיניים, ואם לא-לפחות לקחת תוספי מזון וויטמינים לפי המלצות הרופאים. לגבי החניכיים- ממליץ שתבדק ע"י רופא מומחה לחניכיים להמשך טיפול, לפי מה שאני מבין אתה באמצע "ההכנה הראשונית".