טיפול טבעי ומהיר לנסיגת חניכיים !!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

25/02/2007 | 14:30 | מאת: דוד

למעוניינים נא ליצור קשר עם דו ותקבלו פרטים מלאים לא קליניקה !!!! פרטי לחלוטין תוצאות בשטח!!!! לאחר שתנסו הכל ממילא תבואו לכאן!

28/02/2007 | 12:37 | מאת:

דוד שלום, אני לא נגד דברים טבעיים אבל דלקות חניכיים מקורן בחיידקים והטיפול המקובל הוא הדרכה לגהות הפה וסילוק אבנית וחיידקים כדי לרפא את הדלקת. משחות ושטיפות שונות לא חודרות לכיסי החניכיים פנימה ולא מרפאים וכדורים ססטמיים לא מסירים את האבנית שנמצאת עמוק בכיסי החניכיים. עד שלא תסלק את האבנית לא תרפא את החניכיים.