דם מהחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/02/2007 | 23:07 | מאת: סיגלית

שלום דוקטור יש לי שאלה קטנה, האם אחרי טיפול בשיניים כשיורד דם אחרי טיפול כתר, או לסירוגין אחרי עקירת שן, עדיף לבלוע את הדם או לירוק אות?ו בתודה מראש ובברכה סיגלית

21/02/2007 | 12:56 | מאת:

סיגלית שלום, לאחר עקירת שן אסור לירוק החוצה כיוון שזה מגביר את הדימום. עדיף לבלוע או לנגב את הפה בעדינות עם ממחטה. לגבי טיפולים שאינם פולשניים- ניתן לירוק החוצה.

26/11/2008 | 17:05 | מאת: נדיה

במשך חודש,יורד לי דם ,אני לא יודעת מאיפה.. אבל זה נראה מהחניכיים. זה יורד בנקודה ספציפית אחת, כשאני נוגעת עם המברשת שיניים שלי. כעבור 4 ימים עשיתי שיננית, התחלתי לצחצח פעמיים ביום שיניים, התחלתי להקפיד לא לאכול הרבה סוכרים. יש לי עוד בעיה שהרופא אמר לי שיש לי 3 חורים. האם החורים הם אלה לגורם? האם להחליף מברשת שיניים תעזור? תודה מראש