חרדות סביב שיננית/רופאה!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

25/01/2007 | 11:36 | מאת: רני

שלום רב, כבן אדם טורדני הדבר גורם לי לחרדות קשות, אבקשך התייחסות אובייקטיבית. לאחר בדיקה שגרתית אצל רופאת השיניים שלי (ותלונה על תזוזה מזערית של שתל) (וממצא של דלקת סביב 2 שתלים) היא בקשה ממני לחזור עם צילום פנורמי למטרת ניקוי עמוק. בלי קשר אני אמור לקבל טיפול שיננית חינם בקופה - האם טיפול זה יכול להחליף את הניקוי העמוק ולחסוך לי את הביקור אצל הרופאה??? (ואולי גם את התצלום) בתודה מראש, רני.

04/02/2007 | 23:46 | מאת:

רני שלום, הרופאה מצאה בעיה בשתל/ שתלים ולכן המליצה לך לחזור עם צילום לטיפול עמוק. ממליץ לחזור לרופאה ללא קשר לניקוי הרגיל הקבוע של השיננית.