טעם מלוח בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/01/2007 | 12:11 | מאת: חדוה

גם אני סובלת מהתופעה הזו.זה נמשך כבר כמה שנים. עשיתי בזמנו בדיקות שונות(בלוטות רוק,בדיקות דם וכו), שהופניתי אליהן עי רופאים ממרפאה לרפואת הפה. לא היו שום ממצאים, וגם לא דרך להקל על הסבל.אם זה נובע מהכתרים שיש בשינים, האם צריך להחליף את כל הכתרים? האם יש איזו דרך שתשפר את הטעם הזה? זה לעיתים בלתי נסבל.אודה על תשובה בנושא.

15/01/2007 | 23:28 | מאת:

חדוה שלום, אני ממליץ שתפני שוב למומחים לרפואת הפה, אולי באוניברסיטת תל-אביב, בבית-ספר לרפואת שיניים.

27/09/2007 | 16:24 | מאת: rely

מזה מספר חודשים יש לי בפה טעמים לא נעימים לפעמים אני חשה טעם מאוד לא נעים במשך שעות או ימים. ולפעמים יש לי טעם מלוח בפה, שאינני מצליחה להפטר ממנו. אוכל שאני אוכלת מרגיש לי מלוח, למרות שבני הבית אינם חשים כך. אודה אם תוכלי לתת לי עצה למי עלי לפנות לטיפול, והאם ידוע אם יש בלל טיפול לתופעה זו. מודה מראש על התייחסות חוזרת ואהיה אסירת תודה אם היא תהיה בהקדם. שנה טובה וחג שמח

27/09/2007 | 16:27 | מאת: rely

מזה מספר חודשים יש לי בפה טעמים לא נעימים לפעמים אני חשה טעם מאוד לא נעים במשך שעות או ימים. ולפעמים יש לי טעם מלוח בפה, שאינני מצליחה להפטר ממנו. אוכל שאני אוכלת מרגיש לי מלוח, למרות שבני הבית אינם חשים כך. אודה אם תוכלי לתת לי עצה למי עלי לפנות לטיפול, והאם ידוע אם יש בלל טיפול לתופעה זו. מודה מראש על התייחסות חוזרת ואהיה אסירת תודה אם היא תהיה בהקדם. שנה טובה וחג שמח

28/11/2008 | 15:37 | מאת: משה

לאחר שאני מסיים ארוחה, לאו דווקא שמדובר באוכל מלוח במיוחד, נשאר לי טעם מלוח בראש הלשון למשך כשעתיים ולעיתים אף יותר לאחר הארוחה. התופעה מעיקה ומציקה- מה ההסבר לכך? אשמח לתשובה

28/11/2008 | 15:37 | מאת: משה

לאחר שאני מסיים ארוחה, לאו דווקא שמדובר באוכל מלוח במיוחד, נשאר לי טעם מלוח בראש הלשון למשך כשעתיים ולעיתים אף יותר לאחר הארוחה. התופעה מעיקה ומציקה- מה ההסבר לכך? אשמח לתשובה